Želatina bez příchuti, Great Lakes, 454 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Želatina je zcela bez příchuti a lepku. Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek.
Přirozená schopnost těla opravit podpůrné pojivové tkáně (kosti, šlachy, vazy, chrupavky, kůži, vlasy a nehty) klesá po dosažení věkové hranice 25 let. Želatina poskytuje dostatečné množství aminokyselin, jako je glycin, lysin,n, které jsou speciálně zapotřebí pro obnovu pojivových tkání a napomáhají regulovat funkci buněk.
Charakteristika a výhody Great Lakes želatiny
- Obsahuje čistý přírodní protein
- Grass Fed
- Obsahuje přírodní kolagen pro podporu kloubů
- Bezlepková
- Bez Glutamanu sodného (hojně používané dochucovadlo); neobsahuje ani volný glutamát z hydrolyzátu
- GMO free
- v průběhu výroby nebo jako hotový výrobek nebyl zpracován s ozářením
Pro koho je želatina určena?
- pro kuchařky a kuchaře
- pro všechny, kteří rádi vaří (želé, dezerty, zdravé zahušťování)
- pro pacienty s nadváhou (pomáhá tlumit apetit a poskytuje tělu proteiny)
- pro udržení si zdravého životního stylu
Jak pomáhá želatina ve vašem těle?
Pohyb je důležitý, ale vystavuje klouby opotřebení. Obzvlášť při náročném sportu nebo běhu na nevhodných površích, kde může docházet k zatížení chrupavek až několik set kilogramů na 1 cm2.
Jedná se o bioaktivní produkt obsahující až 90% proteinů. Želatina obsahuje dostatečné množství aminokyselin pro podporu obnovy pojivových tkání. Želatina od Great Lakes má certifikaci Kosher. Jedná se o zcela čistý produkt. Pochází od kvalitních volně se pasoucích zvířat z Jižní Ameriky. Želatina je získávána z kůže, pojivových tkání a také z kostí. Zcela bez lepku. Nepění, nevytváří hrudky a kousky a je zcela bez chuti a zápachu. Želatina je získávána enzymatickou hydrolýzou kolagenu z kůže, pojivové tkáně a také kostí. Želatina je připravována v souladu s vysokými standardy instituce The United States Pharmacopeial Convention.
Zpracování probíhá bez použití tepla a kyselin.
Výrobci Great Lakes na původu záleží
Kolagen i želatina pochází z chovu dobytka pasoucího se na Argentinských a Brazilských pláních. Dobré životní podmínky zvířat jsou zaručeny standardy American Grass-fed Association.
Po otevření vydrží až 3 roky. Chraňte doplňky před chladem i vlhkem.
Složení: hovězí želatina
Použití: na zahušťování, výrobu želé a dezertů. Dvě polévkové lžíce (12 g, doporučená denní dávka). Narozdíl od hydrolyzovaného kolagenu želatina tuhne, proto se používá při výrobě kulinářských specialit. Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek.
Aminokyseliny a jejich obsah v mg dle denní dávky (12g): Alanin 1210, Arginin 1023, Kyselina Asparagová 737, Cystin 11,, Kyselina Glutamová 1254, Glycin 3190, Hystidin 110,, Hydroxylysin 132, Hydroxyprolin 1595, Isoleucin 198, Leucin 374, Lysin 506, Methionin 110, Fenylalanin 286, Prolin 1936, Serin 418, Threonin 242, Tyrosin 110, Valin 363
Název látky | Obsah ve 100g |
Sodík | 280 mg |
Draslík | 25 mg |
Vápník | 40 mg |
Hořčík | 18 mg |
Zinek | 0,3 mg |
Železo | 1,1 mg |
Měď | 0,3 mg |
Množství: 454 g
Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Pečlivě si přečtěte příbalový leták.
Splňuje normu USP 33-NF 28 testování na obsah těžkých kovů a mikrobiologickou kontaminaci.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.