Jak udržet energii během hokých dnů: Nejlepší nootropika na léto

Horké letní dny mohou být náročné pro naše tělo i mysl. Mnoho z nás proto ve vysokých teplotách bojuje s nízkou hladinou energie a často se dostavuje únava, stres a neschopnost soustředění. S udržením vitality a energie nám v létě mohou pomoci správná nootropika, přírodní doplňky stravy, které podporují mozkovou činnost a celkovou pohodu. Máme pro vás pět tipů na nejlepší nootrpika, na jaká můžete v létě vsadit.

5 nejlepších nootropik na dobití energie v létě

Nootropika, chytré drogy nebo také kognitivní povzbuzovače – přírodní doplňky stravy, které mohou pozitivně ovlivnit paměť, schopnost koncentrace, zvýšit motivaci, redukovat únavu a odbourávat stres. Přesně proto se skvěle hodí na léto.

Ať už jste unavení z cestování, stresují vás přípravy svatby, nedokážete se zkoncentrovat v práci po návratu z dovolené, nemáte dostatek energie kvůli vysokým teplotám, nebo jednoduše potřebujete trochu povzbudit a fungovat „normálně“, máme pro vás tipy na nootropika, která vám pomohou zvládnout letní výzvy a udržet si energii a vitalitu.

návrat do práce po dovolené

Mentis Max pro lepší paměť, výkon a podporu soustředění

Mentis Max obsahuje jedinečné složení 14 bylinných extraktů a účinných látek z laboratoře, které pomáhají zbystřit smysly, zlepšit paměť a využít naplno mozkovou kapacitu. Nenechte se zastavit horkým létem a pokračujte naplno. Stačí dvě kapsle a první účinky můžete pocítit téměř okamžitě.

Mentis Vital pro podporu metabolismu a celkovou regeneraci organismu

Léto je krátké, proto se ho snažíme využít naplno. Snadno se pak ale může stát, že se přetáhneme a tělo přestane stíhat. Právě kombinace účinných látek a antioxidantů v Mentis Vital podpoří energii, metabolismus a celkovou regeneraci organismu. Umožní vám naplno si užívat života a jeho složení dobije energii přesně ve chvíli, kdy je potřeba.

Mentis UP pro lepší náladu a motivaci

Stres v práci, doma neustále hluk a do toho plánování dovolené. Chybí vám motivace a stres vám kazí náladu? Kombinace bylinných extraktů a účinných látek v doplňku Mentis UP podpoří vaši náladu a pomůže bojovat se stresem. Mezi účinné složky patří například GABA, která snižuje vyčerpání a únavu, vitamín B1 pro podporu normální činnosti nervové soustavy, třezalka pro lepší náladu a tyrosin nezbytný pro tvorbu nervových přenašečů dopaminu a noradrenalinu. 

Ashwagandha Plus Calm & Focus pro snazší návrat do práce

Aswagandha je adaptogen, který pomáhá zvládat stres a udržovat mentální bdělost. Je proto skvělou volbou například ve chvíli, kdy se vám nedaří vrátit se po dovolené myšlenkami do práce. Podporuje soustředění a pozornost, čímž napomáhá vaší produktivitě. Díky jejím uklidňujícím účinkům však zároveň i náročné úkoly a plnou e-mailovou schránku zvládnete s lehkostí a sebejistotou.

Energy Renew pro podporu energetického metabolismu

Každý den bojují s nedostatkem energie miliony lidí – a horké počasí zhoršující kvalitu spánku rozhodně nepomáhá. Saháte v létě po kávě tak často, že přestává účinkovat? Vyzkoušejte doplněk Energy Renew, který obsahuje patentovaný extrakt ze dřeva francouzského dubu, jež podporuje tzv ribozomální biogenezi, potažmo zlepšení funkce energetického metabolismu. Podporuje tak optimální využívání energie a pomáhá v boji s celkovou únavou.

horko a únava

Nezapomeňte, že nootropika a další doplňky stravy jsou jen třešničkou na dortu. Je potřeba stavět na kvalitní životosprávě, ani v létě proto neopomíjejte vyváženou stravu, dostatek spánku a zdravý pohyb. Jakmile máte základ, je ideální chvíle přibrat na pomoc ta správná nootropika a nic vám nebrání užít si léto podle svých představ.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad [&] techka s.r.o.
Redesign by Filipes Media 🧡